Зустріч між представниками освіти Азербайджану Кюрдамірського району та представниками Моршинської міської ради та НВК «СЗШ-ліцей» м. Моршина

24 березня у місті Моршині відбулась зустріч між представниками освіти Азербайджану Кюрдамірського району та представниками Моршинської міської ради та НВК «СЗШ-ліцей» м. Моршина в рамках підписання договору про співпрацю між відділом освіти Кюрдамірського району республіки Азербайджан та Моршинською школою-ліцей.

Зустріч пройшла у теплій, дружній атмосфері. Особливе враження на азербайджанських освітян справило привітання в національних традиціях учнями школи-ліцею: хліб та сіль на вишитому рушнику. У складі делегації Азербайджану були представник відділу освіти та вчителі шкіл, які з великим зацікавленням відвідали Моршинську школу, ознайомились з навчально-виховним процесом, матеріально-технічною базою. Відвідали урок інформатики в третьому класі, історичний кабінет та хореографічний зал, де мали змогу ознайомитись з національним українським строєм. Колеги з Азербайджану порадували українську сторону виставкою авторських робіт та національними солодощами. На завершення зустрічі обмін сувенірами, екскурсія містом. Гості відвідали бювет мінеральних вод, де мали змогу спробувати цілющу Моршинську воду.

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.